Lastu
Kehittämistoiminta
lastu

Lastu

LASTU – Vammaisten lasten perheiden tukimallit -levittämishanke (2019) 

Hankkeen toiminta

Lue hankkeen uusin uutiskirje

Toimintaa perheille Iisalmessa:

  • Lastu-hanke on mukana MLL:n Iltapöllöt- iltaperhekahvilassa joka kuukauden viimeinen keskiviikko, jolloin ohjelmassa on ohjattua toimintaa. Iltapöllöjen mainos ja ohjatun toiminnan mainos. 

  • Rauhalliset leikkihetket ovat tarkoitettu lapsille, joilla on esimerkiksi ääniyliherkyyttä tai ensimmäistä kertaa Perheentalolla vieraileville perheille. Leikkihetket ovat kerran kuukaudessa. Tutustu lisää.

  • Autismitietoisuuden ilta Perhekeskus Onnissa ja Ilonassa. Hanke toteuttaa yhteistyössä Ylä-Savon Autismi- ja aspergeryhdistyksen kanssa illan. Tule mukaan tutustumaan autismin kirjoon ja tapaamaan yhdistyksen väkeä. Tutustu mainokseen.

  • Erityislapsiperheiden lauantait käynnistyivät Iisalmessa jo aiemmin Valpas-hankkeen myötä. Lastu-hanke jatkaa erityislapsiperheille kohdennettujen päivien järjestämistä 4 krt. vuoden 2019 aikana. Seuraava lauantai on 4.5.2019, jolloin teemana on erityinen sisaruus. Tutustu päivän ohjelmaan täältä.

  • Lastu-hanke on kevään aikana mukana Perheiden perjantaissa ja Aamupala & asiaa- toiminnassa. Molemmissa hankkeella on erityislapsiperheitä koskettavaa toimintaa. Tutustu mainoksiin ja tule mukaan!

  • Hanke on mukana järjestämässä KYS:n vertaisiltoja Kuopiossa. Tutustu vertaisiltojen kevään ohjelmaan.

  • Erityislapsiperheille kohdennettu kesäretki Anttulan Yökylään 15.6.2019. Mainos ilmestyy pian!

Ohjausta ja neuvontaa perheille ja verkostoille eri paikkakunnilla:

  • Autismiymmärrys-koulutus 17.4 ja 18.4.2019 Iisalmessa. Järjestäjä Autismisäätiö. Tutustu mainokseen ja ilmoittaudu mukaan linkin kautta.

  • Työkaluja erityistä tukea tarvitsevan lapsen ja perheen kanssa toimimiseen 21.3.2019 klo 17-20:00 . Suunnattu Perhekeskus Onnin ja Ilonan verkostoille, vapaaehtoisille ja perheille. Tutustu illan ohjelmaan täältä ja ilmoittaudu mukaan.

Hankkeen suunnitelmat, raportit ja esitteet

Hankkeen keskisimmät yhteistyökumppanit:

Iisalmen Perheentalo, Tukiliitto, Vammaisperheyhdistys Jaatinen, Pohjois-Savon neurologiset erityisvaikeudet ja autisminkirjo yhdistys, Eijsveikeet ry, MLL:n Järvi-Suomen piiri, Leijonaemojen paikalliset vertaisryhmät, Savonia Ammattikorkeakoulu, Humanistinen Ammattikorkeakoulu, TATU ry, Invalidiliitto, Vammel ry

Hankkeeseen liittyvää materiaalia ja tuotoksia

Lastu-hankkeessa valmistuneet opinnäytetyöt


Rekisteriselosteet

Lastu-hankkeessa kerätään toiminnan edellyttämiä rekistereitä sähköpostiosoitteista, ilmoittautumis- ja osallistumislistoista. Rekisterit sisältävät henkilötietoja. Sähköpostiosoitteita käytetään toiminnan tiedottamisen tukena. Jos haluat, että sinun osoitteesi poistetaan listalta, ole yhteydessä Maarit Mykkäseen, maarit.mykkanen@savas.fi

Rekisteriselosteet löytyvät alta:

Lastu-hankkeen toimintaan osallistuneet perheet

Lastu-hankkeen yhteistyöverkostot

Takaisin edelliselle sivulle

Kuvia projektista

Ota yhteyttä

×

Anna palautetta

×